Til psykologer

Kom med på Ungdomspsykologer.dk – Og få flere unge klienter med en en profil på ungdomspsykologer.dk

Hvorfor skal jeg være med?

Der er fire gode grunde til, at du skal med her på hjemmesiden.

1 For det første kan vi hjælpe dig med at få flere klienter. Når en ung leder efter en psykolog her på hjemmesiden, er det selvfølgelig vigtigt at du er at finde på listen. Ellers bliver du ikke fundet.

2 For det andet er det super nemt. Det tager højst 5 minutter af din tid at komme med på vores hjemmeside, hvis du lever op til de simple krav vi har til psykologerne på vores hjemmeside: At du er psykolog, at du tilbyder samtaler til unge og at du linker til denne hjemmeside.

3 For det tredje kan du få flere klienter gennem din egen hjemmeside. Vi linker til din egen hjemmeside, og det signalerer troværdighed over for Google. Derfor vil din hjemmeside få flere klik og du får flere kunder. Smart.

4 Det er gratis. Vi gør det som et frivilligt initiativ for at hjælpe klienterne med at få overblik over hvor man kan henvende sig. Derfor kan der dog også være lidt ventetid.

Tre nemme trin: Sådan kommer du med på hjemmesiden.

1 Sæt et link til os på din egen hjemmeside. Du kan sætte linket på forsiden, linke fra den underside som henvender sig til unge, fra “Om-mig”-siden eller fra en særlig linksamling på hjemmesiden. Du linker hertil: https://ungdomspsykologer.dk

2 Udfyld kontaktformularen herunder. Det skal sikre at du lever op til kravene for at blive optaget på hjemmesiden. Har du alle oplysninger klar, tager det cirka 1 minut.

    Er du færdiguddannet som psykolog?

    3 Godkendelse: Vi kigger det igennem og skriver en mail til dig når du er optaget på hjemmesiden. Der kan gå op til 5 hverdage. Vi glæder os til at få dig med på listen!